International Space Station Crew Live in verbinding met Idaho Studenten

International Space Station Crew Live in verbinding met Idaho Studenten

2 mei 2014

Image

NASA astronauten en Expeditie 39 boordwerktuigkundigen Rick Mastracchio en Steve Swanson, momenteel in een baan om de aarde aan boord van het International Space Station, zullen met studenten en docenten van Boise State University in Boise, Idaho spreken , op dinsdag 6 mei , om 11:55 EDT. Het evenement wordt live uitgezonden op NASA Televisie en op de website van het agentschap .

Voormalig NASA-astronaut Barbara Morgan, die op space shuttle  Endeavour STS de – 118e missie  vloog in 2007 en momenteel lector in-residence  is aan de universiteit, zal ook deelnemen aan het evenement,  dat zich richt op het leven en werken in de ruimte .

Leraren hebben hun leerlingen voorbereidt op het gesprek met de bemanning door het opnemen van NASA -activiteiten in hun klaslokalen. Een groep studenten van Boise State die werkt aan dit evenement hebben zich de “Space Broncos” genoemd en werken aan het onderhoud van een sociale media site en het ontwikkelen van educatieve demonstraties voor Swanson, die is benoemd tot “Professor of Practice” van Boise State, om les te geven in zijn baan om de Aarde.

Deze in-flight onderwijs downlink is er een in een serie ontworpen om het onderwijzen en leren van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde ( STEM naar de Engelastalige afkorting) te verbeteren. Het is een integraal onderdeel van NASA’s Ruimte onderwijsprogramma, dat de leermogelijkheden bevordert en partnerschappen opbouwd met de onderwijsgemeenschap met behulp van de unieke omgeving van de ruimte en het bemande ruimtevaart programma van NASA .

Voor NASA TV streaming video, schema’s en downlink informatie, bezoek:

http://www.nasa.gov/nasatv

Voor informatie over NASA’s educatieve programma’s , bezoek :

http://www.nasa.gov/education

Voor informatie over het International Space Station , bezoek :

http://www.nasa.gov/station

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s